Alena Zákostelecká

Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.

Realné fotografie

Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.

Dobrou chuť

Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.

Minulý měsíc jsme použili bulvu celeru a teď řapíkatý celer

SUROVINY

1 lžíce másla nebo oleje
1 cibule lépe šalotka
1 celer řapíkatý
750ml vývaru jakéhokoli viz základní recepty
Sůl, pepř

zbytky uvařených brambor, mrkev
1 lžíce oleje

POSTUP

Cibuli nakrájíme na kostičky. Celer oloupeme a nakrájíme na plátky.

Do hrnce dáme máslo, rozpálíme a přihodíme cibuli. Necháme lehce zesklovatět a přihodíme celer. Vše opékáme do zlatova. Zalijeme vývarem.

Vaříme doměkka. Rozmixujeme. Ochutíme solí a pepřem.

PS: Jako vložku osmažíme uvařené brambory či syrovou mrkev.

SDÍLET RECEPT

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

OBLÍBENÉ

RECEPTY

Nejdříve si připravíme marinádu. Všechno koření dáme do hmoždíře a rozdrtíme. Ke kořeněné směsi přidáme olej, kůru a šťávu z pomeranče....
Nejdříve si připravíte dresink. V menší misce rozmíchejte rybí omáčku s limetovou šťávou a cukrem. Odložte stranou, občas promíchejte. Na...

RECEPTY