Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.
Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.
Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.
Máte rádi žebra? Rádi obíráte kostičky? Můj starší syn, když byl malý a měli jsme k obědu žebra, vždy všem hlásil, že měl k obědu mamuta. Tak si ho upečte.
Marináda:
140 – 200g rajského protlaku (dle velikosti plechovky)
2 stroužky česneku prolisovaného
2 lžíce sójové omáčky
1 lžíce worcesterové omáčky
3 lžíce medu
1 kg vepřových žebírek
100ml vody
Marinádu ze všech ingrediencí umícháme a maso do ní naložíme. Necháme uležet i 24 hodin.
Předehřejeme troubu na 200°C. Na plech rozložíme maso. Osolíme, opepříme, podlijeme asi 100ml vody. Přiklopené pečeme asi 30 min, potom odkryjeme. Pečeme ještě dalších 30 min.
Hlídáme, když tak dolijeme trochu vody.
© 2017-2024 poctivachut.cz – All rights reserved