Potřebujete rychlí oběd? Pokud si noky koupíte, či je vyndáte připravené z mrazáku. Máte oběd za 10 min.
Ricottové noky – viz základní recepty
2 lžíce olivového oleje
2 šalotky
2 stroužky česneku
2 konzervy cherry rajčátek (425ml) (nebo normálních)
sůl, pepř
špetka cukru
hrst bazalky
parmazán
Na oleji orestujeme cibuli a česnek nakrájený najemno. Necháme zesklovatět. Nalijeme konzervy. Podusíme. Ochutíme solí, pepřem, cukrem.
Mezi tím uvaříme noky dle návodu.
Uvařené noky vhodíme do omáčky a promícháme.
Před podáváním přidáme bazalku a na talíři ozdobíme parmazánem.
Přihlas se k odběru našeho měsíčního newsletteru a získej: 🥘 Nejnovější recepty, které ti nesmí uniknout 💡 Tipy, jak vařit jednodušeji a lépe ✨ Sezónní inspiraci, suroviny a techniky 📚 Shrnutí nejčtenějších článků měsíce
Žádný spam – jen poctivá chuť jednou za měsíc.
Stačí zadat svůj e-mail a je to!
Co mě vedlo k založení mého blogu? – láska k jídlu, vaření, pečení a hlavně mé kamarádky, pro které již přes rok vařím degustační menu, peču dorty a zákusky. Jídlo i vaření je moje vášeň (i když nevím po kom to mám – promiň mami), sbírám recepty, kuchařky jsou mé oblíbené knihy.
© 2017-2025 poctivachut.cz – All rights reserved