Alena Zákostelecká
Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.
Realné fotografie
Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.
Dobrou chuť
Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.
Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.
Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.
Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.
Zbyl Vám křen z receptu na rybu, tak si připravte tento skvělý salát a ne aby Vás napadlo vynechat sušené brusinky, ty tam dodají trochu sladkosti a jsou úplně
famózní.
1 ledový salát, nebo hlávkový, či Lollo Rosso, dubáček
12 třešňových rajčátek
hrst brusinek sušených
150ml zakysané smetany
1 jablko
1- 2 lžíce křenu
sůl, pepř
300g krůtích prsíček
Olej a máslo na orestování
Salát omyjeme a osušíme. Natrháme na velikost sousta. Omytá rajčátka rozkrojíme na čtvrtiny.
Zakysanou smetanu smícháme s nastrouhaným jablkem, křenem a brusinkami. Ochutíme solí a pepřem.
Maso omyjeme, nakrájíme na nudličky nebo kostičky. Osolíme, opepříme. Na pánvičce rozpustíme kousek a másla a 1 lžíci oleje a maso na něm orestujeme do zlatova.
Potom už vše spojíme – salát, rajčátka, opečené maso
© 2017-2024 poctivachut.cz – All rights reserved