Alena Zákostelecká

Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.

Realné fotografie

Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.

Dobrou chuť

Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.

Piškotová roláda s ostružinami

SUROVINY

Piškotová roláda – viz jak na to

500 ml smetany ke šlehání
1 lžíce moučkového cukru
1 džem ostružinový výběrový –SingleFood
250g ostružin

POSTUP

Piškotovou roládu upečeme dle základního receptu, viz jak na to.

Necháme vychladnout.

Našleháme šlehačku s cukrem dotuha.

Roládu rozvineme, namažeme tenkou vrstvou džemu. Na ní navršíme ¾ našlehané smetany. Poklademe ostružinami. Opatrně stočíme. Do zbylé ¼ šlehačky opatrně vmícháme lžíci džemu, dáme do zdobícího sáčku a roládu dle fantazie ozdobíme. Pocukrujeme.

SDÍLET RECEPT

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

OBLÍBENÉ

RECEPTY

Nejdříve prošleháme olej s medem a limetovou šťávou. Potom přidáme hořčici, kůru a opatrně vmícháme nasekané lístky bazalky. Osolíme, opepříme....
Formu na muffiny si vyložíme papírovými košíčky. Troubu rozehřejeme na 190°C. Mrkev nastrouháme na jemném struhadle. Do mísy nasypeme mouku, prášek...
Mouku, tuk a sýr zpracujeme na vále na hladké těsto. Dáme ho odpočinout do lednice asi na ½ hodiny. Potom...

RECEPTY