Alena Zákostelecká
Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.
Realné fotografie
Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.
Dobrou chuť
Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.
Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.
Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.
Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.
Piškotová roláda – viz jak na to
500 ml smetany ke šlehání
1 lžíce moučkového cukru
1 džem ostružinový výběrový –SingleFood
250g ostružin
Piškotovou roládu upečeme dle základního receptu, viz jak na to.
Necháme vychladnout.
Našleháme šlehačku s cukrem dotuha.
Roládu rozvineme, namažeme tenkou vrstvou džemu. Na ní navršíme ¾ našlehané smetany. Poklademe ostružinami. Opatrně stočíme. Do zbylé ¼ šlehačky opatrně vmícháme lžíci džemu, dáme do zdobícího sáčku a roládu dle fantazie ozdobíme. Pocukrujeme.
© 2017-2023 poctivachut.cz – All rights reserved