Alena Zákostelecká

Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.

Realné fotografie

Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.

Dobrou chuť

Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.

Piškotová roláda s ostružinami

SUROVINY

Piškotová roláda – viz jak na to

500 ml smetany ke šlehání
1 lžíce moučkového cukru
1 džem ostružinový výběrový –SingleFood
250g ostružin

POSTUP

Piškotovou roládu upečeme dle základního receptu, viz jak na to.

Necháme vychladnout.

Našleháme šlehačku s cukrem dotuha.

Roládu rozvineme, namažeme tenkou vrstvou džemu. Na ní navršíme ¾ našlehané smetany. Poklademe ostružinami. Opatrně stočíme. Do zbylé ¼ šlehačky opatrně vmícháme lžíci džemu, dáme do zdobícího sáčku a roládu dle fantazie ozdobíme. Pocukrujeme.

SDÍLET RECEPT

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

OBLÍBENÉ

RECEPTY

Z mléka odlijeme trochu na želatinu a necháme ji nabobtnat. Zbytek mléka ohřejeme, ale nevaříme. Želatinu potom přidáme do teplého mléka a...
Očištěnou kořenovou zeleninu nakrájenou na větší kousky dáme vařit do vody. Na sádle zpěníme cibuli, přidáme maso nakrájené na malé kousky...
Dno dortové formy vyložíme pečícím papírem a zapneme troubu na 180°C. V míse utřeme žloutky s cukrem do pěny, přidáme citr....

RECEPTY