Piškotová roláda s ostružinami

SUROVINY:

Piškotová roláda – viz jak na to

500 ml smetany ke šlehání
1 lžíce moučkového cukru
1 džem ostružinový výběrový –SingleFood
250g ostružin

POSTUP:

Piškotovou roládu upečeme dle základního receptu, viz jak na to.

Necháme vychladnout.

Našleháme šlehačku s cukrem dotuha.

Roládu rozvineme, namažeme tenkou vrstvou džemu. Na ní navršíme ¾ našlehané smetany. Poklademe ostružinami. Opatrně stočíme. Do zbylé ¼ šlehačky opatrně vmícháme lžíci džemu, dáme do zdobícího sáčku a roládu dle fantazie ozdobíme. Pocukrujeme.

Facebook
Pinterest
Twitter
Email
Telegram
WhatsApp

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Nejnověšjí recepty
DOPORUČUJEME
Ostružinové taštičky
Sladké jídlo

Ostružinové taštičky

Mouku, vejce, máslo, tvaroh a sůl zpracujeme na vále v hladké těsto. Necháme odpočinout. Těsto vyválíme na tloušťku asi ½ cm. Vykrájíme kolečka průměr 9-

CELÝ RECEPT »
INSTAGRAM @poctivachut
FACEBOOK