Alena Zákostelecká
Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.
Realné fotografie
Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.
Dobrou chuť
Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.
Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.
Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.
Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.
100g ementálu
100g jader vlašských ořechů
100g másla
mléko nebo smetana
sůl
Nejdříve si všechny suroviny vyndáme z lednice, aby měly stejnou pokojovou teplotu. Změklé máslo utřeme do pěny. Přidáme strouhaný sýr a umletá jádra ořechů. Dobře promícháme a podle potřeby zředíme mlékem nebo smetanou – také pokojové teploty! Mažeme na bílé pečivo. Můžeme ozdobit nasekanými ořechy.
PS: Kupte si kvalitní ementál, aby chuť pomazánky byla pěkně výrazná. S vlašskými ořechy je pomazánka prostě božská.
© 2017-2024 poctivachut.cz – All rights reserved