Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.
Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.
Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.
Taková hustá bezlepková svačinová polévka
1 konzerva bílých fazolí (400g)
750 ml vývaru – viz Základní recepty
1 cibule
1 lžíce oleje
1 lžička mleté papriky
150 ml smetany
špetka chilli
sůl, pepř
Cibuli nakrájíme na kostičky a dáme do hrnce vyškvařit, přidáme nakrájenou cibuli. Orestujeme, přidáme mletou paprikou, chilli a krátce opražíme.
Mezitím otevřeme konzervu fazolí a ty přes sítko propláchneme.
Polovinu přidáme do vývaru. Přilijeme smetanu. Necháme 10 min povařit.
Rozmixujeme.
Druhou polovinu fazolí přisypeme do polévky a necháme prohřát.
Opatrně dosolíme a opepříme.
Přihlas se k odběru našeho měsíčního newsletteru a získej: 🥘 Nejnovější recepty, které ti nesmí uniknout 💡 Tipy, jak vařit jednodušeji a lépe ✨ Sezónní inspiraci, suroviny a techniky 📚 Shrnutí nejčtenějších článků měsíce
Žádný spam – jen poctivá chuť jednou za měsíc.
Stačí zadat svůj e-mail a je to!
Co mě vedlo k založení mého blogu? – láska k jídlu, vaření, pečení a hlavně mé kamarádky, pro které již přes rok vařím degustační menu, peču dorty a zákusky. Jídlo i vaření je moje vášeň (i když nevím po kom to mám – promiň mami), sbírám recepty, kuchařky jsou mé oblíbené knihy.
© 2017-2025 poctivachut.cz – All rights reserved