Alena Zákostelecká
Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.
Realné fotografie
Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.
Dobrou chuť
Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.
Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.
Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.
Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.
Syn si oběd chválil, a to je pochvala, protože je hrozně rozmazlený, co se týče jídla. 🙂 Protože já mám alergii na ryby, tak jsem tento recept připravila s kuřecího masa a bylo to také moc dobré.
1 červená paprika
1 stroužek česneku
1 pórek
2 pomeranče
2 lžičky sójové omáčky
2 lžičky pomerančové šťávy
2 lžičky cukru třtinového
1 lžíce oleje olivového
sůl, pepř
4 filety lososa
máslo na opečení lososa
Zeleninu nakrájíme na jemné nudličky. Dáme do mističky. Přidáme filety z pomeranče, sójovku, šťávu z pomeranče, olej a cukr. Vše promícháme. Necháme odležet.
Lososa osolíme a opepříme. Na pánvi rozpustíme máslo a lososa kůží dolů na něm pořádně opečeme, až bude kůže křupavá. Otočíme, přidáme zeleninu a krátce doděláme 1 – 2. min. Pokud máme malou pánev, zeleninu připravíme na druhé pánvičce. Podáváme s bylinkovou bramborovou kaší.
Kaši připravíme dle receptu Jak na to. A do hotové zamícháme 3 lžíce směsi bylinek petržel, pažitka a třeba i kopr. Nebo můžeme použít i jarní plevel (mladá bršlice, řebříček, květy sedmikrásek apod.)
© 2017-2024 poctivachut.cz – All rights reserved