Alena Zákostelecká

Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.

Realné fotografie

Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.

Dobrou chuť

Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.

Bramborovo- celerové pyré

SUROVINY

700 g celeru, oloupaného, nakrájeného na kousky
500 g brambor, oloupaných a nakrájených
150 ml smetany ke šlehání
70 g másla
Sůl a pepř

POSTUP

Celer a brambory uvaříme v osolenou vodě do měkka. Scedíme. Rozšťoucháme. Postupně přilíváme ohřátou smetanu a přidáváme máslo. Vařečkou nebo pevnější metlou našleháme na jemnou kaši. Podle chuti dosolíme a opepříme

NAPSAT

KOMENTÁŘ

0 0 hlasy
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře

SDÍLET RECEPT

DALŠÍ ZAJÍMAVÉ

RECEPTY

Do mísy dáme mák, mouku, prášek do pečiva, cukr, skořici a kůru z pomeranče. Zamícháme. Přidáme mléko, ve kterém jsme...
Maso umeleme. Cuketu omyjeme, rozpůlíme a vydlabeme semínka. Nastrouháme ji. Do mísy dáme maso, cuketu, vejce a nastrouhaný česnek. Osolíme,...
Všechny suroviny smícháme v míse a do ¾ naplníme košíčky na muffiny. Formu na muffiny vložíme do předem vyhřáté trouby...

OBLÍBENÉ

RECEPTY

Pampelišky omyjeme a necháme okapat. Potom je natrháme na kousky, přidáme pokrájená vejce, vyškvařenou slaninu a zalijeme dresinkem. Dresink: V...
Pomeranče pečlivě v horké vodě umyjeme. Nebo použijeme bio pomeranče. Ze všech pomerančů odkrájíme kůru tence bez bílé dužiny. Do...

OBLÍBENÉ

ČLÁNKY

Nauč se, jak správně sušit bylinky – bez ztráty chuti a vůně. Poradíme ti nejlepší techniky, načasování i skladování....
Odlehči si jídelníček po zimě chutně a zdravě. Tipy na lehká jídla, recepty i pohyb pro přirozený jarní restart....

RECEPTY

0
Budu rád za vaše názory, prosím komentujte.x