Rozhuda s cibulí a pažitkou

SUROVINY:

250g tvarohu ve vaničce
50 g másla
2 jarní cibulky nebo 1 malá šalotka
2 lžíce pažitky nakrájené najemno
špetka soli
špetka kmínu
smetana nebo mléko

POSTUP:

Změklé máslo dáme do mixéru a našleháme do pěny. Přidáme tvaroh a vše našleháme. Pokud se Vám zdá pomazánka velice tuhá můžeme ji zředit trochou mléka nebo smetany pokojové teploty. Zamícháme cibulku a pažitku. Dle chuti osolíme a okmínujeme.

PS: Podáváme namazané na tmavém chlebu, toustu. Výborná rozhuda je k novým bramborám uvařených na loupačku a opečeným brambůrkám je také moc dobrá. Vzpomínky na dětství.

Facebook
Pinterest
Twitter
Email
Telegram
WhatsApp

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Nejnověšjí recepty
DOPORUČUJEME
Švestkový koláč s ořechy
Sladké

Švestkový koláč s ořechy

Do mísy dáme mouku, prášek do pečiva, cukr, ořechy. Zamícháme. Přidáme
rozpuštěné máslo, mléko, ve kterém jsme rozšlehali vejce. Vše pořádně
promícháme. Těsto nalijeme na

CELÝ RECEPT »
INSTAGRAM @poctivachut
FACEBOOK