Alena Zákostelecká
Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.
Realné fotografie
Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.
Dobrou chuť
Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.
Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.
Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.
Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.
Kombinaci hrušky s nivou mám moc ráda. V receptech najdete slaný koláč, hruškovou polévku a krůtí roládu s nivou a hruškou.
4 nepříliš měkké hrušky
100g nivy
2 vejce
hladká mouka
strouhanka
olej na smažení
Hrušky oloupeme, ponecháme stopku a spodem odstraníme jadřinec. Otvor naplníme rozmačkanou nivou. Obalíme v mouce, vajíčku a strouhance.
Připravíme si vyšší hrnec s menším průměrem. Nalijeme olej, aby se hruška mohla ponořit. Smažíme pozvolna po všech stranách dozlatova.
Ihned podáváme třeba jako předkrm anebo jen tak k vínu.
PS: Samozřejmě můžete použít fritovací hrnec.
© 2017-2024 poctivachut.cz – All rights reserved