Alena Zákostelecká

Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.

Realné fotografie

Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.

Dobrou chuť

Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.

SUROVINY

250g jahod (nakrájené na kousky)
1 lžíce hnědého cukru
1 lžíce portského vína (dětem dejte lžíci čaje)
1 smetana ke šlehání
1 jogurt bílý smetanový
1 jesenka – kondenzované mléko
1 sušenky

POSTUP

Nejdříve naložíme jahody s cukrem a vínem. Dáme vychladit.

Smetanu našleháme dotuha. Opatrně do šlehačky vmícháme celé kondenzované mléko a jogurt.

Do skleniček nebo mističek rozdrobíme sušenky, polejeme je šťávou z jahod. Naskládáme jahody a na ně opatrně nalijeme ochucenou šlehačku. Ozdobíme.

SDÍLET RECEPT

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

OBLÍBENÉ

RECEPTY

Roštěnku osolíme, opaprikujeme a poprášíme moukou. Na omeletní pánev dáme plátek čerstvého špeku rozpáliti (počítáme na 2 roštěnky za 20...
Den předem si v horké smetaně rozpustíme nasekanou bílou čokoládu a přes noc necháme vychladit. Z mouky, cukru, žloutků, vody, špetky soli a...
Jablka oloupeme, vykrájíme a hrubě nastrouháme. Cukr, vanilkový cukr, vejce a olej utřeme do hladka. Přidáme mouku, prášek do pečiva. Vlijeme...

RECEPTY