Alena Zákostelecká

Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.

Realné fotografie

Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.

Dobrou chuť

Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.

Jednoduchá avokádová polévka

SUROVINY

1 l zeleninového vývaru viz jak na to
3 avokáda
zakysaná smetana- na ozdobu

POSTUP

Uvaříme zeleninový vývar – viz. Jak na to, jen v něm vyvaříme ještě 3 stroužky česneku navíc. Teplý scezený vývar rozmixujeme s oloupanými a odpeckovanými avokády. Zdobíme zakysanou smetanou.

PS: Polévka se může jíst teplá ale i studená. Je to skvělá letní záležitost do horkého dne.

SDÍLET RECEPT

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

OBLÍBENÉ

RECEPTY

Celer okrájíme. Pokud možno ho nestrouháme, spíše nakrájíme na julienn. Hned ho pokapáme citronovou šťávou, aby nám nezhnědl. Přidáme majonézu,...
Do krůtího psa uděláme kapsu. Tu naplníme směsí z nasekaných sušených rajčat, natrhané mozzarely, bazalky a pokrájeného pršuta (50g). Kapsu...
Vývar připravíme dle sekce základní recepty. Čerstvou zeleninu si nakrájíme třeba na julienne a vhodíme ji do vývaru těsně před podáváním. Vychladlé...

RECEPTY