Alena Zákostelecká
Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.
Realné fotografie
Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.
Dobrou chuť
Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.
Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.
Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.
Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.
I tak podzimní zelenině jako jsou kapustičky, se hodí ryba.
4 filety ryby dle vašeho výběru (já použila mahi mahi)
320g kapustiček
1 lžíce oleje
sůl, pepř
20g másla
50g slaniny
Předehřejeme troubu na 220 °C. Slaninu nakrájíme na proužky. Kapustičky promícháme se slaninou, olejem, solí a pepřem. Rozprostřeme je na plech a na ně rozložíme filety ryby kůží na horu, které jsme osolili a opepřili a na každý filet dáme kousek másla.
Pečeme asi 15 minut. Potom na chvíli asi na 5 min zapneme gril, aby se opekla kůžička.
© 2017-2024 poctivachut.cz – All rights reserved