Alena Zákostelecká

Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.

Realné fotografie

Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.

Dobrou chuť

Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.

Zapečené kapustičky s rybou

I tak podzimní zelenině jako jsou kapustičky, se hodí ryba.

SUROVINY

4 filety ryby dle vašeho výběru (já použila mahi mahi)
320g kapustiček
1 lžíce oleje
sůl, pepř
20g másla
50g slaniny

POSTUP

Předehřejeme troubu na 220 °C. Slaninu nakrájíme na proužky. Kapustičky promícháme se slaninou, olejem, solí a pepřem. Rozprostřeme je na plech a na ně rozložíme filety ryby kůží na horu, které jsme osolili a opepřili a na každý filet dáme kousek másla.

Pečeme asi 15 minut. Potom na chvíli asi na 5 min zapneme gril, aby se opekla kůžička.

SDÍLET RECEPT

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

OBLÍBENÉ

RECEPTY

Slaninu nakrájíme na menší kostičky, oloupanou cibuli na půl kolečka. Kedlubnu a mrkev očistíme, oloupeme a nakrájíme na větší nudličky...
Změklé máslo našleháme s cukrem do krásné hebké pěny. Lusk rozřízneme a zrníčka přidáme do máslového krému. Rozklepneme vejce pokojové teploty...
Máslo rozpustíme. Smetanu ohřejeme, aby byla jen vlahá. Do mísy prosejeme mouku. Uděláme důlek, do kterého nasypeme cukr. Opět uděláme důlek...

RECEPTY