Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.
Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.
Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.
Doma už nic není, jen brambory a celer (a samozřejmě víno)
800g brambor
200g celeru bulvu (zelčanapražáku)
4 vejce
250ml mléka
100g hrubé mouky
stroužek česneku
sůl
zelené bylinky (petržel, celerová nať, pažitka apod.)
Mléko rozmícháme s vejci a moukou.
Brambory a celer oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle i s česnekem. Přihodíme do mléka. Osolíme, opepříme. Přidáme bylinky. Opatrně zamícháme.
Těstíčko rozetíráme na vymazanou pánev olejem a opékáme z obou stran dozlatova. Před nabíráním vždy těsto trochu zamícháme. K omeletkám podáváme různé saláty.
PS: Já místo bylinek požila plevel Bršlici – Kozí nohu. Jděte se podívat na louku, vždyť bylinky jsou tak drahé a občas už i v únoru vylézají.
Přihlas se k odběru našeho měsíčního newsletteru a získej: 🥘 Nejnovější recepty, které ti nesmí uniknout 💡 Tipy, jak vařit jednodušeji a lépe ✨ Sezónní inspiraci, suroviny a techniky 📚 Shrnutí nejčtenějších článků měsíce
Žádný spam – jen poctivá chuť jednou za měsíc.
Stačí zadat svůj e-mail a je to!
Co mě vedlo k založení mého blogu? – láska k jídlu, vaření, pečení a hlavně mé kamarádky, pro které již přes rok vařím degustační menu, peču dorty a zákusky. Jídlo i vaření je moje vášeň (i když nevím po kom to mám – promiň mami), sbírám recepty, kuchařky jsou mé oblíbené knihy.
© 2017-2025 poctivachut.cz – All rights reserved