Kuřecí křidýlka

SUROVINY

12 kuřecích křidýlek
2 lžíce kečupu
2 lžíce medu
2 lžíce sójové omáčky
3 cm zázvoru
sůl

Shrnutí

POSTUP

Kečup, med, sójovou omáčku a nastrouhaný zázvor smícháme na marinádu. Kuřecí křídla omyjeme, osušíme, osolíme a naložíme do marinády přes noc. Troubu rozehřejeme na 200°C. Křidélka vyrovnáme na plech. Potřeme zbytkem marinády a pečeme asi 30 – 45 min. Několikrát otočíme a během toho potřeme zbylou marinádou. Jsou vhodná i na gril.

NAPSAT

KOMENTÁŘ

0 0 hlasy
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře

SDÍLET RECEPT

DALŠÍ ZAJÍMAVÉ

RECEPTY

Žebírka. Marinádu ze všech ingrediencí umícháme a maso do ní naložíme. Necháme uležet i 24 hodin. Předehřejeme troubu na 200°C....
Připravíme si formu, vymažeme a vysypeme. Žloutky našleháme s ½ cukru a Přidáme škrob, ořechy a mouku s práškem do...
Vše hodíme do mixeru a zpracujeme na hladkou hmotu, ale jde to dobře i vidličkou. Pomocí stěrky přendáme do mističky,...

OBLÍBENÉ

RECEPTY

Rillettes patří k velmi známým francouzským receptům, klasicky se dělá na malém ohni, nejlépe v litinovém hrnci tak cca 8...
Troubu předehřejeme na 180 stupňů, dno dortové formy vyložíme pečícím papírem. V míse si smícháme mouku s práškem do pečiva...

OBLÍBENÉ

ČLÁNKY

Přemýšlíš, co upéct z třešní? Objev bublaninu, koláče i muffiny, které si zamiluješ. Sezónní tipy a ověřené recepty...
Nauč se, jak správně sušit bylinky – bez ztráty chuti a vůně. Poradíme ti nejlepší techniky, načasování i skladování....
0
Budu rád za vaše názory, prosím komentujte.x