Alena Zákostelecká
Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.
Realné fotografie
Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.
Dobrou chuť
Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.
Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.
Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.
Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.
Když byli kluci malí, hrozně rádi pomáhali v kuchyni. (Proto se asi oba pohybují v gastronomii, i když v jiných oborech) Děsně se jim líbilo rozpouštění čokolády a marshmellows. Oni se totiž ty bonbony, tak nějak krásně táhnou a lepí, než se rozpustí. Tak míchali a míchali, občas se honili po kuchyni a lepili si to na obličeje, tím samozřejmě zalepili celou kuchyni.
250 ml smetany ke šlehání
120 g bonbónu marshmallows
250 g měkkého tvarohu ve vaničce
100 g bílé čokolády
500 g jahod
Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu a marshmallows. (Pokud máte jen ty velké bonbony, tak je rozkrájejte na ¼, rychleji se rozpustí) 4 – 5 jahod dle velikosti rozmačkáme.
Do rozpuštěné hmoty vmícháme tvaroh a rozmačkané jahody. Ušleháme smetanu a opatrně zamícháme do směsi.
Do mističek nebo skleniček rozdělíme zbytek pokrájené jahod, cukrářské piškoty a nastříkáme pěnu. Přizdobíme dle své fantazie.
© 2017-2024 poctivachut.cz – All rights reserved