Salát Waldorf

SUROVINY:

řapíků celeru (řapíkatého)
3 – 4 kyselá jablka
citronová šťáva
3 lžíce majonézy
3 lžíce zakysané smetany
2 – 3 hrsti vlašských ořechů
cukr
mletý bílý pepř
sůl

POSTUP:

Řapíkatý celer oloupeme – jen taková ty dlouhá vlákna. Jablka vykrájíme. Celer i jablka nakrájíme na tenké plátky. Zakapeme citronovou šťávou.

Přidáme majonézu, zakysanou smetanou, dochutíme cukrem, pepřem, solí. Promícháme a nakonec přisypeme nasekané ořechy

Facebook
Pinterest
Twitter
Email
Telegram
WhatsApp

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Nejnověšjí recepty
DOPORUČUJEME
Rýžové kuličky s grepem
Sladké jídlo

Rýžové kuličky s grepem

Rýži propláchneme v cedníku pod tekoucí vodou. Do kastrolu dáme mléko, kokosové mléko, cukr, grepovou kůru. Za stálého míchání uvaříme do měkka při nízké teplotě.

CELÝ RECEPT »
INSTAGRAM @poctivachut
FACEBOOK