Alena Zákostelecká

Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.

Realné fotografie

Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.

Dobrou chuť

Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.

SUROVINY

řapíků celeru (řapíkatého)
3 – 4 kyselá jablka
citronová šťáva
3 lžíce majonézy
3 lžíce zakysané smetany
2 – 3 hrsti vlašských ořechů
cukr
mletý bílý pepř
sůl

POSTUP

Řapíkatý celer oloupeme – jen taková ty dlouhá vlákna. Jablka vykrájíme. Celer i jablka nakrájíme na tenké plátky. Zakapeme citronovou šťávou.

Přidáme majonézu, zakysanou smetanou, dochutíme cukrem, pepřem, solí. Promícháme a nakonec přisypeme nasekané ořechy

SDÍLET RECEPT

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

OBLÍBENÉ

RECEPTY

Troubu si necháme rozpálit na 200 °C. Mouku, cukr, sůl, jedlou sodu a prášek do pečiva promícháme v míse. V kefíru...
Troubu si předehřejeme na 180°C. Toustový chléb si umixujeme na strouhanku. Přidáme šalotku a česnek nasekaný nadrobno, olej, ¼ lžičky...
Troubu rozehřejeme na 180°C. Cibuli nakrájíme najemno. Maso dáme do mísy, přidáme cibuli, vejce. Osolíme, opepříme a okmínujeme. Přidáme vodu a...

RECEPTY