Alena Zákostelecká

Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.

Realné fotografie

Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.

Dobrou chuť

Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.

Pečete sekanici, hlavičku, či velikonoční nádivku? Tak Vám určitě zbyde vývar z uzeného masa? Tak si uvařte:

SUROVINY

800ml vývaru z uzeného masa
1 brokolice
2 stroužky česneku
sůl, pepř
150ml smetany ke šlehání

POSTUP

Brokolici rozebereme na růžičky a měkčí část košťálu oloupeme a nakrájíme na kousky. Dáme ji do hrnce a zalijeme vývarem z uzeného masa. Přihodíme česnek a vaříme do změknutí brokolice.

Pár růžiček si vyndáme na ozdobu a zbytek rozmixujeme, přilijeme smetanu, našleháme, osolíme, opepříme.

PS: Podáváme se zbytky brokolice, uzeného masa. Můžeme postrouhat nějakým tvrdším sýrem.

SDÍLET RECEPT

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

OBLÍBENÉ

RECEPTY

Okurku omyjeme, rozpůlíme a vydlabeme semínka. Oloupeme cibuli a česnek. Papriku i papričky omyjeme a odstraníme jadérka. Všechnu zeleninu nakrájíme...
Máslo, vejce, a moučkový ušleháme do pěny. Potom přimícháme pomleté mandle, zakysanou smetanu a podle potřeby zahustíme ještě mandlovou moukou....
Kuřecí maso natrháme na malé kousky. Pomeranče a jablka oloupeme, z jablek vykrájíme jadřince a oboje ovoce nakrájíme na malé kousky....

RECEPTY