Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.
Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.
Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.
Pečete sekanici, hlavičku, či velikonoční nádivku? Tak Vám určitě zbyde vývar z uzeného masa? Tak si uvařte:
800ml vývaru z uzeného masa
1 brokolice
2 stroužky česneku
sůl, pepř
150ml smetany ke šlehání
Brokolici rozebereme na růžičky a měkčí část košťálu oloupeme a nakrájíme na kousky. Dáme ji do hrnce a zalijeme vývarem z uzeného masa. Přihodíme česnek a vaříme do změknutí brokolice.
Pár růžiček si vyndáme na ozdobu a zbytek rozmixujeme, přilijeme smetanu, našleháme, osolíme, opepříme.
PS: Podáváme se zbytky brokolice, uzeného masa. Můžeme postrouhat nějakým tvrdším sýrem.
© 2017-2024 poctivachut.cz – All rights reserved