Alena Zákostelecká

Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.

Realné fotografie

Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.

Dobrou chuť

Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.

Bramborový salát s ředkvičkami a celerem

To jsou barvičky – jarní krása

SUROVINY

500g brambor
asi 1/2 řapíkatého celeru
svazek ředkviček
100g řeckého jogurtu
1 lžíce majonézy – viz Základní recepty
sůl, pepř

POSTUP

Brambory uvaříme ve slupce do měkka. Necháme vychladnout. Oloupeme. Očištěnou zeleninu nakrájíme na tenké plátky nebo nastrouháme na plátky.

Jogurt smícháme s majonézou, osolíme, opeříme.

Zeleninu a nakrájené brambory přendáme do mísy a promícháme s ochuceným jogurtem. Popřípadě osolíme a ještě můžeme zakápnout citronovou šťávou.

PS: Udělejte si k němu nějaké dobré masíčko viz recepty

NAPSAT

KOMENTÁŘ

0 0 hlasy
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře

SDÍLET RECEPT

DALŠÍ ZAJÍMAVÉ

RECEPTY

Nakrájíme švestky na malé kousky. Upečené palačinky naplníme švestkami. Pekáč vymažeme, naskládáme palačinky. Na přeliv vše zamícháme metličkou. Nalijeme na...
Brusinky si naložíme do alkoholu. Řepu a cibuli nakrájíme na kostičky. Do hrnce nalijeme olej, na kterém orestujeme cibuli a řepu...
Maso očistíme a prošpikujeme stroužky česneku. Pořádně osolíme, opepříme a okmínujeme. Dáme do pekáče a podlijeme částí vody. Pečeme při...

OBLÍBENÉ

RECEPTY

Fazole namočíme přes noc do studené vody. Před vařením je přecedíme a propláchneme. Necháme okapat. V hrnci necháme zesklovatět cibulku na másle...
Na vál prosejeme mouku, prášek do pečiva, přidáme cukr, změklé máslo, vejce a vše zpracujeme na hladké těsto. Těsto dáme nejlépe...

OBLÍBENÉ

ČLÁNKY

Při pečení se často setkáváme s otázkou: Jaký tuk je nejlepší použít do těsta? Výběr správného tuku může zásadně ovlivnit...
Jiný kraj, jiný mrav. A totéž platí i u jídla a nápojů. Každá ze světových kuchyní dává přednost jiným kombinacím...

RECEPTY

0
Budu rád za vaše názory, prosím komentujte.x