Alena Zákostelecká

Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.

Realné fotografie

Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.

Dobrou chuť

Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.

Bramborový salát s ředkvičkami a celerem

To jsou barvičky – jarní krása

SUROVINY

500g brambor
asi 1/2 řapíkatého celeru
svazek ředkviček
100g řeckého jogurtu
1 lžíce majonézy – viz Základní recepty
sůl, pepř

POSTUP

Brambory uvaříme ve slupce do měkka. Necháme vychladnout. Oloupeme. Očištěnou zeleninu nakrájíme na tenké plátky nebo nastrouháme na plátky.

Jogurt smícháme s majonézou, osolíme, opeříme.

Zeleninu a nakrájené brambory přendáme do mísy a promícháme s ochuceným jogurtem. Popřípadě osolíme a ještě můžeme zakápnout citronovou šťávou.

PS: Udělejte si k němu nějaké dobré masíčko viz recepty

SDÍLET RECEPT

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

OBLÍBENÉ

RECEPTY

Na vál prosejeme mouku, přidáme cukr, oříšky, kakao, změklé máslo a vejce. Vše zpracujeme na hladké těsto. Těsto dáme nejlépe přes...
Těsto si můžeme připravit den předem. Dáme ho do lednice zabalený do folie na volno. Do mísy dáme mouku, cukr, uděláme...
Všechny suroviny smícháme v míse a do ¾ naplníme košíčky na muffiny. Formu na muffiny vložíme do předem vyhřáté trouby na 180...

RECEPTY