Alena Zákostelecká

Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.

Realné fotografie

Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.

Dobrou chuť

Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.

Chřest se strouhankou a máslem

Nejjednodušší a nejzákladnější příprava chřestu, kterou mám úplně nejraději.

SUROVINY

2 svazky chřestu zeleného
4 lžíce strouhanka
4 lžíce másla

Shrnutí

POSTUP

Dřevnaté konce chřestu odlámeme. Spodky můžeme ještě škrabkou oškrábat. Dáme vařit do osolené vody na 2 – 3 min.

Strouhanku opražíme na másle. Chřest vyndáme na talíř. Polijeme rozpuštěným máslem a posypeme strouhankou. Můžeme trochu osolit.

NAPSAT

KOMENTÁŘ

0 0 hlasy
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře

SDÍLET RECEPT

DALŠÍ ZAJÍMAVÉ

RECEPTY

Těstem vyložíme formu a propícháme vidličkou. Na másle orestujeme nakrájenou slaninu na kostičky do křupava. Přihodíme nakrájený pórek na kolečka....
Očistěte maso od bílých blan na povrchu. Malým nožíkem zajedeme pod kousek blanky a jedeme nožem pod povrchem směrem k...
Ohřejeme mléko. Do mísy dáme mouku. Uděláme důlek, přidáme špetku cukru, rozdrobené droždí. Zalijeme vlažným mlékem. Necháme vzejít kvásek. Přidáme...

OBLÍBENÉ

RECEPTY

Cibuli, česnek a zázvor oloupeme a najemno nasekáme nebo nastrouháme. (Já, protože si melu maso sama, přihodím vše do mlýnku.)...
Palačinky můžete upéct trochu silnější. Houby očistíme a nakrájíme na kousky. Cibuli pokrájíme najemno. V hrnci rozehřejeme olej, podusíme cibulku...

OBLÍBENÉ

ČLÁNKY

Při pečení se často setkáváme s otázkou: Jaký tuk je nejlepší použít do těsta? Výběr správného tuku může zásadně ovlivnit...
Nauč se, jak správně sušit bylinky – bez ztráty chuti a vůně. Poradíme ti nejlepší techniky, načasování i skladování....

RECEPTY

0
Budu rád za vaše názory, prosím komentujte.x