Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.
Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.
Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.
Našli jste jen dva hříbečky. Nevadí! Udělejte z nich polévku.
750ml zeleninového vývaru
2 hříbky
2 lžíce másla
1 lžíce mouky hladké
1 hrnek mléka
1 žloutek
sůl, pepř
petrželka
Na másle usmažíme houby nakrájené na kousky. Přidáme mouku, necháme to osmažit. Zalijeme vývarem a zavaříme, osolíme, opepříme.
V mléce rozkvedláme žloutek. Toto nalijeme do polévky a stáhneme z plotny. Přidáme nasekanou petržel. Podáváme třeba se smaženou houskou nebo s bylinkovými houstičkami – viz recepty.
A máme skvělou večeři.
Přihlas se k odběru našeho měsíčního newsletteru a získej: 🥘 Nejnovější recepty, které ti nesmí uniknout 💡 Tipy, jak vařit jednodušeji a lépe ✨ Sezónní inspiraci, suroviny a techniky 📚 Shrnutí nejčtenějších článků měsíce
Žádný spam – jen poctivá chuť jednou za měsíc.
Stačí zadat svůj e-mail a je to!
Co mě vedlo k založení mého blogu? – láska k jídlu, vaření, pečení a hlavně mé kamarádky, pro které již přes rok vařím degustační menu, peču dorty a zákusky. Jídlo i vaření je moje vášeň (i když nevím po kom to mám – promiň mami), sbírám recepty, kuchařky jsou mé oblíbené knihy.
© 2017-2025 poctivachut.cz – All rights reserved