Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.
Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.
Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.
2 lžíce oleje olivového
1 cibule
1 řapík celeru
80 – 100 ml bílého vína
2 konzervY fazolí nejlépe cannelini 450g x 2
2 bobkové listy
350g uzené ryby
petržel, pažitka, celerová nať
sůl, pepř
Fazole vysypeme do cedníku a propláchneme, abychom je zbavili mazlavého povrchu. Dáme do hrnce olej, nadrobno nakrájenou cibuli, přihodíme nekrájený řapík celeru a krátce orestujeme. Přidáme fazole, zalijeme vínem, vhodíme bobkový listy. Ohříváme chvilinku 3-5 min. Přihodíme kousky uzené ryby. Dochutíme solí, pepřem. Stáhneme ze sporáku. Vmícháme bylinky celerovou nať, petržel a pažitku.
PS: Tento recept jsem převzala z jednoho anglického pořadu o vaření. Uvařila, upravila, ochutnala a teď to vařím, když mám opravdu máslo času a hrooozně chvátám.
© 2017-2024 poctivachut.cz – All rights reserved