Alena Zákostelecká

Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.

Realné fotografie

Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.

Dobrou chuť

Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.

Fazole s uzenou rybou

SUROVINY

2 lžíce oleje olivového
1 cibule
1 řapík celeru
80 – 100 ml bílého vína
2 konzervY fazolí nejlépe cannelini 450g x 2
2 bobkové listy
350g uzené ryby
petržel, pažitka, celerová nať
sůl, pepř

POSTUP

Fazole vysypeme do cedníku a propláchneme, abychom je zbavili mazlavého povrchu. Dáme do hrnce olej, nadrobno nakrájenou cibuli, přihodíme nekrájený řapík celeru a krátce orestujeme. Přidáme fazole, zalijeme vínem, vhodíme bobkový listy. Ohříváme chvilinku 3-5 min. Přihodíme kousky uzené ryby. Dochutíme solí, pepřem. Stáhneme ze sporáku. Vmícháme bylinky celerovou nať, petržel a pažitku.

PS: Tento recept jsem převzala z jednoho anglického pořadu o vaření. Uvařila, upravila, ochutnala a teď to vařím, když mám opravdu máslo času a hrooozně chvátám.

SDÍLET RECEPT

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

OBLÍBENÉ

RECEPTY

Ananas očistíme. Vykrojíme tvrdý vnitřek a 600g nakrájíme na malé kousky. Kachní prsa osolíme, opepříme. Pánev rozehřejeme a na sucho...
Králíka naporcujeme a každý kousek osolíme, opepříme a obalíme slaninou. Dáme do vymazaného pekáče. Přilijeme vývar, víno a na maso...
Prsa rozřežeme na plát „viz Jak na to“. Naklepeme, osolíme, opepříme. Na plát nastrouháme hrušky a sýr. Zabalíme a svážeme...

RECEPTY