Alena Zákostelecká
Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.
Realné fotografie
Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.
Dobrou chuť
Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.
Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.
Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.
Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.
2 lžíce sádla
1 větší cibule
1kg hub
2 lžíce mleté sladké papriky (můžete přidat trochu pálivé)
500ml vývaru hovězího
1 špetka mletého kmínu
2 špetky medvědího sušeného česneku (nemusí být)
2 stroužky česneku rozmačkaného
1 – 2 špetky čerstvé majoránky
sůl, pepř
jíška – viz jak na to
Na sádle orestujeme nakrájenou cibuli, a přidáme houby nakrájené na větší kousky. Zaprášíme paprikou, přidáme špetku kmínu, pepř a chvilinku restujeme. Zalijeme částí vývaru. Osolíme, přidáme česnek i medvědí a necháme dusit asi 15min.
Přilijeme vývar a zahustíme jíškou a ještě 10 min povaříme. Nakonec přidáme špetku majoránky čerstvé nebo sušené.
© 2017-2024 poctivachut.cz – All rights reserved