Kynutý koláč s ostružinami a skořicovou drobenkou

SUROVINY

Základní kynuté koláčové těsto – viz jak na to
ostružiny
drobenka:
150g změklého másla
150g cukru
150g hrubé mouky
1lžička skořice

Shrnutí

POSTUP

V misce prsty postupně zpracováváme všechny suroviny, dokud nevznikne jemná drobenka.

Na pekáč, plech nebo koláčovou formu rozprostřeme těsto. (podle velikosti plechu, pekáče, nebo formy určíme velikost hrnku na základní těsto). Poklademe ostružinami a posypeme drobenkou. Pečeme asi 30 min při 180°C.

NAPSAT

KOMENTÁŘ

0 0 hlasy
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře

SDÍLET RECEPT

DALŠÍ ZAJÍMAVÉ

RECEPTY

Krůtí prsíčka nakrájíme na proužky, které obalíme v hladké mouce a opečeme na oleji s máslem do zlatova. Přilijeme vývar,...
Ančovičky utřeme s olejem, octem a hořčicí na jemnou zálivku. Osolíme (opatrně, ančovičky bývají dost slané), opepříme. Listy pampelišek opereme,...
Změklé máslo našleháme s cukrem do krásné hebké pěny. Rozklepneme vejce pokojové teploty a ještě řádně prošleháme. Mouku smícháme s...

OBLÍBENÉ

RECEPTY

Čočku propláchneme a uvaříme dle návodu do měkka. Vejce uvaříme také dle receptu. Párky nakrájíme na kolečka a opečeme. Připravíme...
Ochutnej ďábelské kuřecí paličky s pikantní marinádou z chilli a rozmarýnu. Skvělý recept na gril nebo do trouby. Podávej s...

OBLÍBENÉ

ČLÁNKY

Nauč se, jak správně sušit bylinky – bez ztráty chuti a vůně. Poradíme ti nejlepší techniky, načasování i skladování....
Objevte zdravé náhrady cukru v receptech, které neztratí chuť. Med, javorový sirup, stévie a další tipy pro zdravější pečení a...
0
Budu rád za vaše názory, prosím komentujte.x