Alena Zákostelecká

Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.

Realné fotografie

Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.

Dobrou chuť

Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.

Podzim na talíři

Další degustační menu na téma podzim

MENU

Tataráček, lanýžová majonéza, žampiony, chlebový krekr

Kachní prso, hrách, majoránka, jablko

Vývar, ořechové knedlíčky, zelenina

Dušené hovězí, rakytník, špekový knedlík, cibulky, perníkový prach

Perník, švestky, pařížská šlehačka

SDÍLET

DALŠÍ

DEGUSTACE

Degustační menu na téma první republiky I. Období první republiky je obdivováno pro všudypřítomnou eleganci...
Bílý i zelený chřest je naprosto stejná rostlina s tím rozdílem, že bílý roste pouze...
Další degustace, tentokrát na téma houby....

OBLÍBENÉ

RECEPTY

Do mísy dáme mouku, prášek do pečiva, jedlou sodu, cukr a mandle. Zamícháme. Přidáme mléko, vejce a zavařeninu. Vše pořádně promícháme....
Nejdříve si všechny suroviny vyndáme z lednice, aby měly stejnou pokojovou teplotu. Změklé máslo utřeme do pěny. Přidáme strouhaný sýr a umletá...
Vykrájená a oloupaná jablka nakrájíme na kostičky. Dáme je do hrnce s cukrem a šťávou. Na mírném ohni povaříme asi 5min...

RECEPTY