Alena Zákostelecká

Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.

Realné fotografie

Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.

Dobrou chuť

Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.

Bůček pečený se šalvějí

Je zima. (to je objev, že? 🙂 ) A proto si můžeme dovolit něco tučnějšího a přihodíme si k tomu něco super zdravého. A když si k tomu ještě nastrouháte křen s pomeranči, tak to bude nakonec super zdravé jídlo.

SUROVINY

1 palice česneku
1 kg bůčku
Sůl, pepř
2 špetky šalvěje
150 ml vody

Shrnutí

POSTUP

1 palici česneku rozkrojíme celou na půl. Kůži na bůčku nařežeme. Bůček řádně prosolíme, opepříme a posypeme šalvějí. Vše pořádně zapracujeme do masa. Dáme do pekáče, zalijeme vodou. Pečeme při 180°C asi hodinu přiklopené, dokud není maso měkké. Potom odklopíme a opečeme kůrčičku, aby byla zlatavá a křupavá.

NAPSAT

KOMENTÁŘ

0 0 hlasy
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře

SDÍLET RECEPT

DALŠÍ ZAJÍMAVÉ

RECEPTY

Cibuli nakrájíme na kostičky a dáme do hrnce vyškvařit, přidáme nakrájenou cibuli. Orestujeme, přidáme mletou paprikou, chilli a krátce opražíme....
Prvních deset ingrediencí zpracujeme na vále do hladkého těsta. Potom přidáme směs oříšků a sušeného ovoce. Každý si může přidat...
Změklé máslo našleháme s cukrem do krásné hebké pěny. Rozklepneme vejce pokojové teploty a ještě řádně prošleháme. Přidáme rozmačkaný banán...

OBLÍBENÉ

RECEPTY

Máslo ušleháme s cukrem do pěny. Potom postupně zašleháme vajíčka pokojové teploty. Čokoládu ve vodní lázni rozpustíme a zapracujeme ji...
Změklé máslo našleháme s cukrem do krásné hebké pěny. Rozklepneme vejce pokojové teploty a ještě řádně prošleháme. Mouku smícháme, s...

OBLÍBENÉ

ČLÁNKY

Při pečení se často setkáváme s otázkou: Jaký tuk je nejlepší použít do těsta? Výběr správného tuku může zásadně ovlivnit...
Objev lehké dezerty s tvarohem! Inspiruj se recepty a pečení s tvarohem z mého webu a zkus jednoduché koláče i...

RECEPTY

0
Budu rád za vaše názory, prosím komentujte.x