Alena Zákostelecká

Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.

Realné fotografie

Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.

Dobrou chuť

Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.

Zdravé jaro

Naučte se používat plevel v kuchyni, je zadarmo a chutná skvěle

MENU

Křupavé placky s plevelovým pestem a krémovým sýrem

Jarní polévka

Bylinková frittata s bramborami, salátkem z jarních kytek

Plevelová nádivka, maso na česneku a zázvoru

Dezert z jedlých květů

SDÍLET

DALŠÍ

DEGUSTACE

Degustace s tématem pomeranče. Pomeranč je plod pomerančovníku čínského z čeledi routovité. Pomerančovníky jsou stromy,...
Další degustační menu na téma podzim...
Naučte se používat plevel v kuchyni, je zadarmo a chutná skvěle......

OBLÍBENÉ

RECEPTY

Maso očistíme, uděláme do něho větší kapsu. Plátek másla posypeme špetkou tymiánu a vložíme ho do připravené kapsy v mase, přidáme 2...
Brambory nakrájíme na kostičky a vaříme je ve vývaru. Ochutíme solí, pepřem. Než brambory úplně změknou, přidáme nakrájenou bršlici. Nakonec vmícháme...
Troubu předehřejeme na 200°C. Rozválené těsto rozkrájíme na sudý počet dílů. (Já jsem udělala 28 menších dílků.) Polovinu potřeme mlékem a...

RECEPTY