Alena Zákostelecká

Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.

Realné fotografie

Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.

Dobrou chuť

Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.

Zelený čtvrtek

MENU

Roláda z špenátové mouky s listovým špenátem. Náplň kozí sýr z Borotína, ředkvičky, jarní cibulka dip petržel, pistáciový olej, 100% mošt Veltlínské zelen – vinařství Hort

Polévka – vývar z pečené zeleniny, brokolice, bazalka, domácí slanina, pěna z kefíru z farmy Borotín

Panenka – domácí chov, krusta z celozrnné strouhanky, petržele a šalvěje, avokádová majonéza, tolárky – bramborové těsto smažené

Pistáciový piškot, šlehačka, zmrzlina, želé ze 100% moštu Veltlínské zelené – vinařství Hort kozí tvaroh z farmy Borotín

SDÍLET

DALŠÍ

DEGUSTACE

Degustační menu na téma první republiky I. Období první republiky je obdivováno pro všudypřítomnou eleganci...
Naučte se používat plevel v kuchyni, je zadarmo a chutná skvěle...
Naučte se používat plevel v kuchyni, je zadarmo a chutná skvěle...

OBLÍBENÉ

RECEPTY

Z másla a mouky připravíme jíšku, zalijeme vývarem. Dobře provaříme. Přidámevelkou hrst sekaných bylinek, necháme projít varem a přidáme rozšlehané...
Ananas očistíme. Vykrojíme tvrdý vnitřek a 600g nakrájíme na malé kousky. Kachní prsa osolíme, opepříme. Pánev rozehřejeme a na sucho...
Brambory uvaříme ve slupce do měkka. Necháme vychladnout. Oloupeme. Očištěnou zeleninu nakrájíme na tenké plátky nebo nastrouháme na plátky. Jogurt smícháme...

RECEPTY