Alena Zákostelecká
Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.
Realné fotografie
Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.
Dobrou chuť
Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.
Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.
Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.
Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.
1 cibule
1 stroužek česneku
2 lžíce oleje
500g kukuřice mražená
1l zeleninového vývaru viz. Jak na to
chilli paprička (nemusí být)
sůl, pepř
400g nachos (trojúhelníkové chipsy z kukuřičných tortil)
200g čedaru
Nakrájenou cibuli a česnek orestujeme na oleji, přidáme kukuřici. Zarestujeme a zalijeme vývarem. Povaříme asi 10 minut. Rozmixujeme.
Na plech nasypeme nachos posypeme čedarem a zapečeme v troubě, aby se sýr roztál a přilepil se na chipsy. Nalijeme polévku a ozdobíme nachos se sýrem.
PS: Inspirace Mexikem. A ta krásná barva, ta přímo vybízí k vaření.
© 2017-2024 poctivachut.cz – All rights reserved