Alena Zákostelecká

Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.

Realné fotografie

Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.

Dobrou chuť

Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.

SUROVINY

1 cibule
1 stroužek česneku
2 lžíce oleje
500g kukuřice mražená
1l zeleninového vývaru viz. Jak na to
chilli paprička (nemusí být)
sůl, pepř
400g nachos (trojúhelníkové  chipsy  z kukuřičných tortil)
200g čedaru

POSTUP

Nakrájenou cibuli a česnek orestujeme na oleji, přidáme kukuřici. Zarestujeme a zalijeme vývarem. Povaříme asi 10 minut. Rozmixujeme.

Na plech nasypeme nachos posypeme čedarem a zapečeme v troubě, aby se sýr roztál a přilepil se na chipsy. Nalijeme polévku a ozdobíme nachos se sýrem.

PS: Inspirace Mexikem. A ta krásná barva, ta přímo vybízí k vaření.

SDÍLET RECEPT

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

OBLÍBENÉ

RECEPTY

Veku nebo tousťák namočíme mlékem. Přidáme ořechy, nastrouhaný nebo prolisovaný česnek a řádně rozmixujeme. Do hladké hmoty opatrně přidáváme olej a cit....
Česnek a ořechy rozmixujeme. Osolíme. Přidáme postupně lžíce oleje. A ještě si ponecháme na zalití. Promícháme. Přisypeme 1 lžíci parmazánu...
Na pánvi rozehřejeme 2 oleje a plátek másla. Osmažíme na něm plátky česneku a cuket. Osolíme a opepříme. Smažte asi tak...

RECEPTY