Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.
Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.
Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.
Léto a italská kuchyně, to prostě patří k sobě. Nemyslíte?
400 – 500g těstovin
4 lžíce olivového oleje
2 cibule
4 stroužky česneku
4 filety ančoviček
špetka chilli
4 – 5 velkých rajčat
asi 4 lžíce černých oliv
sůl, pepř
1 plátek toustového chleba
1 lžíce olivového oleje
1 lžíce strouhaného parmazánu
Cibuli, česnek a rajčata pokrájíme na kostičky. Na oleji orestujeme cibuli, česnek a necháme rozpustit ančovičky, přidáme špetku chilli a rajčata. Prohřejeme. Přihodíme olivy pokrájené na půl. Osolíme, opepříme.
Mezitím si uvaříme těstoviny podle návodu al dente. Uvařené vhodíme do směsi a promícháme.
Z toustového chleba si připravíme strouhanku, kterou orestujeme na olivovém oleji. Odstavíme a do teplé vhodíme parmazán.
Každou porci touto parmazánovou strouhankou posypeme. Nevynechávejte posypku, je to ta správná tečka nakonec.
Přihlas se k odběru našeho měsíčního newsletteru a získej: 🥘 Nejnovější recepty, které ti nesmí uniknout 💡 Tipy, jak vařit jednodušeji a lépe ✨ Sezónní inspiraci, suroviny a techniky 📚 Shrnutí nejčtenějších článků měsíce
Žádný spam – jen poctivá chuť jednou za měsíc.
Stačí zadat svůj e-mail a je to!
Co mě vedlo k založení mého blogu? – láska k jídlu, vaření, pečení a hlavně mé kamarádky, pro které již přes rok vařím degustační menu, peču dorty a zákusky. Jídlo i vaření je moje vášeň (i když nevím po kom to mám – promiň mami), sbírám recepty, kuchařky jsou mé oblíbené knihy.
© 2017-2025 poctivachut.cz – All rights reserved