Alena Zákostelecká

Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.

Realné fotografie

Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.

Dobrou chuť

Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.

Skvělý osvěžující oběd či večeře v parných dnech.

SUROVINY

1⁄21 celá červená feferonka bez semen
8 černých oliv
kůra z 1 citronu
1 stroužek česneku bez klíčku
sůl
3 polévkové lžíce olivového oleje
2 mozzarelly
2 rajčata

POSTUP

Feferonku, česnek očistíme. Kůru nastrouháme. Olivy, feferonku, česnek rozmixujeme s olejem. Osolíme. Přidáme kůru. Promícháme.

Mozzarellu a rajčata nakrájíme na plátky a pokapeme dipem. Můžeme opepřit čerstvým pepřem.

SDÍLET RECEPT

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

OBLÍBENÉ

RECEPTY

Na vál prosejeme mouky, přidáme kypřící prášek, cukr, změklý tuk, vejce a nastrouhanou mrkev na jemném struhadle. Zaděláme v tužší těsto....
Očistěte maso od bílých blan na povrchu. Malým nožíkem zajedeme pod kousek blanky a jedeme nožem pod povrchem směrem k...
Maso nasolíme, opepříme a okmínujeme. Necháme chvilku odležet. Potom dáme do pekáčku, podlijeme vodou. Přiklopíme a pečeme při 180°C asi...

RECEPTY