Alena Zákostelecká

Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.

Realné fotografie

Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.

Dobrou chuť

Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.

Mozzarella s pikantním dipem

Skvělý osvěžující oběd či večeře v parných dnech.

SUROVINY

1⁄21 celá červená feferonka bez semen
8 černých oliv
kůra z 1 citronu
1 stroužek česneku bez klíčku
sůl
3 polévkové lžíce olivového oleje
2 mozzarelly
2 rajčata

POSTUP

Feferonku, česnek očistíme. Kůru nastrouháme. Olivy, feferonku, česnek rozmixujeme s olejem. Osolíme. Přidáme kůru. Promícháme.

Mozzarellu a rajčata nakrájíme na plátky a pokapeme dipem. Můžeme opepřit čerstvým pepřem.

NAPSAT

KOMENTÁŘ

0 0 hlasy
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře

SDÍLET RECEPT

DALŠÍ ZAJÍMAVÉ

RECEPTY

Na vál prosejeme mouku, přidáme cukr, mleté ořechy, změklé máslo, a lžičku perníkového koření. Vše zpracujeme na hladké těsto. Těsto dáme...
Rozpustíme nugát. Bílky oddělíme od žloutků. Žloutky našleháme s polovinou cukru. S druhou polovinou a špetkou soli našleháme bílky. Mandle a hořkou čokoládu nasekáme....
Z másla a mouky uděláme jíšku, zalijeme podmáslím. Přidáme oškrábané brambory nakrájené na kostičky, vaříme do změknutí. Vhodíme kopřivy a povaříme...

OBLÍBENÉ

RECEPTY

Uvaříme brambory. Oloupeme a necháme vychladnout. Slaninu nakrájenou na kostičky necháme na pánvičce vyškvařit. Přidáme brambory na plátky a zalijeme vývarem. Necháme...
Na vál prosejeme mouku, přidáme cukr, koření, prášek do pečiva, změklé máslo, mléko, žloutek a vše zpracujeme na hladké těsto....

OBLÍBENÉ

ČLÁNKY

Jaro je ideální čas na to začít do jídelníčku zařazovat čerstvé bylinky. Nejenže dodají vašim pokrmům výjimečnou chuť a aroma,...
Rebarbora je královnou jarní zahrádky – kyselá, svěží a plná vitamínů. Ale co když jí máte plnou zahradu a už...

RECEPTY

0
Budu rád za vaše názory, prosím komentujte.x