Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.
Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.
Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.
Skvělý osvěžující oběd či večeře v parných dnech.
1⁄2 až 1 celá červená feferonka bez semen
8 černých oliv
kůra z 1 citronu
1 stroužek česneku bez klíčku
sůl
3 polévkové lžíce olivového oleje
2 mozzarelly
2 rajčata
Feferonku, česnek očistíme. Kůru nastrouháme. Olivy, feferonku, česnek rozmixujeme s olejem. Osolíme. Přidáme kůru. Promícháme.
Mozzarellu a rajčata nakrájíme na plátky a pokapeme dipem. Můžeme opepřit čerstvým pepřem.
© 2017-2024 poctivachut.cz – All rights reserved