Alena Zákostelecká
Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.
Realné fotografie
Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.
Dobrou chuť
Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.
Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.
Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.
Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.
Máte rádi libeček? To je jak s koriandrem, buď ho milujete, nebo nesnášíte. Libeček skvěle dochutí všechny vývary, chutný je v uvařených bramborách. A teď ho použijeme velké množství na kuřecí maso.
4 kuřecí stehenní nebo prsní řízky
2 – 3 lžíce libečku
1 zakysaná smetana (150ml)
1 lžička vašeho oblíbeného grilovacího koření
sůl
Libeček nasekáme. Smetanu smícháme s bylinkou a kořením. Osolíme a opeříme.
Necháme uležet 24 hodin. Opečeme na grilu nebo pánvičce. Potom teprve osolíme dle chuti.
Pozor – většina grilovacích koření obsahuje sůl.
© 2017-2024 poctivachut.cz – All rights reserved