Alena Zákostelecká

Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.

Realné fotografie

Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.

Dobrou chuť

Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.

Bylinky a plevel

Naučte se používat plevel v kuchyni, je zadarmo a chutná skvěle

MENU

Bulgur s mátovým sýrem a plevelovým salátkem

Zeleninovo-bylinková polévka

Italské rizoto s plevelovým pestem

Vepřová panenka v bylinkovém kabátku s batátovým pyré

Dortík s jedlými květy

SDÍLET

DALŠÍ

DEGUSTACE

Další degustační menu na téma podzim...
Bílý i zelený chřest je naprosto stejná rostlina s tím rozdílem, že bílý roste pouze...
Degustační menu na téma první republiky I. Období první republiky je obdivováno pro všudypřítomnou eleganci...

OBLÍBENÉ

RECEPTY

Vývar připravíme dle sekce základní recepty. Čerstvou zeleninu si nakrájíme třeba na julienne a vhodíme ji do vývaru těsně před podáváním. Vychladlé...
Rillettes patří k velmi známým francouzským receptům, klasicky se dělá na malém ohni, nejlépe v litinovém hrnci tak cca 8...
Rozpustíme nugát. Bílky oddělíme od žloutků. Žloutky našleháme s polovinou cukru. S druhou polovinou a špetkou soli našleháme bílky. Mandle a hořkou čokoládu nasekáme....

RECEPTY