Alena Zákostelecká
Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.
Realné fotografie
Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.
Dobrou chuť
Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.
Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.
Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.
Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.
4 porce losos (steaky s kůží, každý asi 150g)
1 lžíce oleje + plátek másla
pepř
sůl
majonéza – viz jak na to
ostružinový protlak:
150 g ostružiny
100 ml víno červené
1 lžíce med
Očištěné ostružiny podusíme asi 10 minut s červeným vínem a medem. Propasírujeme do misky a necháme vychladnout.
Připravíme majonézu viz. Jak na to
Porce lososa opláchneme, osušíme, opepříme a osolíme. Vložíme je kůží dolů do pánve s rozehřátým olejem a máslem. Zprudka opečeme do zlaté barvy. Ryby potom otočíme a opékáme 1 – 2 minuty dle tloušťky lososa. Přeléváme máslem s olejem.
Majonézu smícháme s ostružinovým protlakem.
Podáváme s vařenými bramborami.
© 2017-2024 poctivachut.cz – All rights reserved