Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.
Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.
Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.
A je to tady – víkendy na chalupě a hrozně práce na zahradě. Když já to hrabání v zemi tak miluju. Proto potřebuji něco k obědu, o co se nemusím starat a dělá se to hezky v troubě, na chalupě v remosce, samo.
4 plátky krkovice
12 plátků slaniny
4 cibule
8 stroužků česneku
500ml černého piva
Sůl, pepř, kmín
Předehřejeme troubu na 200°C. Maso osolíme, opepříme, okmínujeme, natřeme česnekem. Cibuli nakrájíme na půl kolečka.
Do pekáčku či remosky dáme 4 plátky slaniny, na to dáme 2 krkovice, opět 4 plátky slaniny, zasypeme cibulí. Dáme 2 krkovice, 4 plátky slaniny a opět zasypeme cibulí. Vše zalijeme půlkou piva (250ml), přiklopíme a asi 45 min pečeme. Pivo dle potřeby doléváme. Potom odklopíme a pečeme asi ½ hodiny.
PS: Můžeme k tomu přihodit i brambory, abychom to měli všechno hezky bez práce. Skvělý je k tomu i hlávkový salát se smetanou a pažitkou – viz recept
© 2017-2024 poctivachut.cz – All rights reserved