Paštika s bylinkami

(doufám, že jste nezaháleli a nasušili)

SUROVINY:

200g kuřecího masa
200g vepřové kýty
8 plátku slaniny
1 cibule
1 vejce
2 lžíce másla
1 stroužek česneku
2 lžíce strouhanky
1 lžíce koňaku
2 lžíce bylinek petržel, pažitka, saturejka, rozmarýn, tymián (co máte rádi)
pepř, sůl

POSTUP:

Osmažíme cibuli na lžíci másla, přidáme maso nakrájené na malé kostičky. Dvakrát umeleme nebo nasekáme v robotu velice najemno. Máslo utřeme s česnekem, přidáme maso, bylinky, koření, vejce, koňak, osolíme, a pokud se nám zdá paštika moc řídká zahustíme strouhankou. Srnčí hřbet vyložíme slaninou a na ní rozprostřeme masovou směs. Pečeme při 180°C asi 1 hodinu.

Podáváme s chlebem, nebo domácíma rohlíčkama.

Facebook
Pinterest
Twitter
Email
Telegram
WhatsApp

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Nejnověšjí recepty
DOPORUČUJEME
INSTAGRAM @poctivachut
FACEBOOK