Domácí tatarská omáčka

Domácí tatarská omáčka

SUROVINY:

domácí majonéza – viz „Jak na to“
½ šalotky
kolik šalotky tolik kyselých okurek
kolik šalotky tolik kaparů
sůl, pepř

POSTUP:

Uděláme majonézu podle receptu ze sekce „Základy vaření“. Šalotku, okurky a kapary nasekáme najemno. Přidáme do majonézy. Osolíme a opepříme.

Já místo kaparů používám pampelišky SingleFood.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Nejnověšjí recepty
DOPORUČUJEME
Houbové mističky
Chuťovka

Houbové mističky

Na oleji orestujeme cibuli, přidáme pokrájené houby a restujeme asi 5 min.
Přendáme do mísy a necháme vychladnout. Přidáme čerstvý špenát, polovinu
nastrouhaného sýra. Podle

CELÝ RECEPT »
INSTAGRAM @poctivachut
FACEBOOK