Alena Zákostelecká
Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.
Realné fotografie
Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.
Dobrou chuť
Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.
Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.
Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.
Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.
2 svazky chřestu zeleného či bílého
8 vajíček
plátek másla
Z chřestu odlámeme konce. Bílý chřest oloupeme. Dáme vařit vodu. Hodně vody. Osolíme, přidáme máslo, můžeme přidat trochu bílého vína, ale nemusí být. Do vroucí vody dáme připravený chřest. Pozvolna vaříme asi tak 3 – 4 min. Podle toho jak máte chřest rádi, já pomalu syrový.
Vejce připravíme dle návodu sekce Základní recepty.
Vše rychle servírujeme, aby to bylo teplé.
Na chřest můžeme přidat kousek másla. Vše osolíme a opepříme. Podáváme s bagetkou.
PS: chřest namáčíme s bagetkou do vajíčka naměkko. Mňam
© 2017-2024 poctivachut.cz – All rights reserved