Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.
Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.
Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.
2 svazky chřestu zeleného či bílého
8 vajíček
plátek másla
Z chřestu odlámeme konce. Bílý chřest oloupeme. Dáme vařit vodu. Hodně vody. Osolíme, přidáme máslo, můžeme přidat trochu bílého vína, ale nemusí být. Do vroucí vody dáme připravený chřest. Pozvolna vaříme asi tak 3 – 4 min. Podle toho jak máte chřest rádi, já pomalu syrový.
Vejce připravíme dle návodu sekce Základní recepty.
Vše rychle servírujeme, aby to bylo teplé.
Na chřest můžeme přidat kousek másla. Vše osolíme a opepříme. Podáváme s bagetkou.
PS: chřest namáčíme s bagetkou do vajíčka naměkko. Mňam
Přihlas se k odběru našeho měsíčního newsletteru a získej: 🥘 Nejnovější recepty, které ti nesmí uniknout 💡 Tipy, jak vařit jednodušeji a lépe ✨ Sezónní inspiraci, suroviny a techniky 📚 Shrnutí nejčtenějších článků měsíce
Žádný spam – jen poctivá chuť jednou za měsíc.
Stačí zadat svůj e-mail a je to!
Co mě vedlo k založení mého blogu? – láska k jídlu, vaření, pečení a hlavně mé kamarádky, pro které již přes rok vařím degustační menu, peču dorty a zákusky. Jídlo i vaření je moje vášeň (i když nevím po kom to mám – promiň mami), sbírám recepty, kuchařky jsou mé oblíbené knihy.
© 2017-2025 poctivachut.cz – All rights reserved