Alena Zákostelecká
Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.
Realné fotografie
Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.
Dobrou chuť
Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.
Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.
Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.
Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.
Kdo by neznal fenyklový čaj pro děti na prdíky, ale fenyklovou bulvu tu už používá málo kdo.
2 bulvy fenyklu
1 granátové jablko
Zálivka:
2 lžíce olivového oleje
½ lžičky cukru krupice
šťáva z 1 pomeranče
pepř
sůl
Připravíme si zálivku. Pomeranč rozkrojíme a vymačkáme šťávu, kterou spojíme s olejem, cukrem, solí a pepřem. Nejlépe to jde ve šroubovací skleničce protřepáváním.
Granátové jablko rozkrojíme a vydlabeme zrníčka. Bulvy fenyklu podélně rozkrojíme, vyřízneme z nich tuhý střed a tvrdý vršek. Potom je nakrájíme na jemné plátky.
Do mísy dáme nakrájený fenykl, zrníčka z granátového jablka. Můžeme přilít i šťávu, která při vylupování vytekla. Zalijeme připravenou zálivkou a necháme uležet.
© 2017-2024 poctivachut.cz – All rights reserved