Salát z červené řepy, jablek a křenu

Kategorie, Recept na4 porce

SUROVINY:

 2 řepy
 3 jablka
 12 lžíce křenu
 sůl, cukr, ocet

POSTUP:

Syrovou řepu, jablka i křen okrájíme a nastrouháme. Přidáme špetku cukru, soli a zakápneme vinným octem nebo jablečným.

Tip: Buď strouhám řepu a jablka na hrubém struhadle a křen najemno a vytvořím salát, který se může jíst jen tak s pečivem.

Nebo vše nastrouhám najemno a udělám takový jemný dip.

Suroviny

 2 řepy
 3 jablka
 12 lžíce křenu
 sůl, cukr, ocet

Postup

1

Syrovou řepu, jablka i křen okrájíme a nastrouháme. Přidáme špetku cukru, soli a zakápneme vinným octem nebo jablečným.

2

Tip: Buď strouhám řepu a jablka na hrubém struhadle a křen najemno a vytvořím salát, který se může jíst jen tak s pečivem.

3

Nebo vše nastrouhám najemno a udělám takový jemný dip.

Salát z červené řepy, jablek a křenu
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.