SUROVINY:
1 salát (ledový, hlávkový, lollo rosso …)
500 g uzeného pstruha, kapra nebo makrely
1 lžíce citronové šťávy
2 lžíce sekané máty
2 oloupané grepy – rozdělené na dílky
120 ml majonézy
POSTUP:
Salát natrháme na malé kousky, přidáme dílky grepu, mátu. Ochutíme citronovou šťávou a spojíme vše majonézou (Jak si udělat domácí majonézu). Ozdobíme uzenou rybou. Podáváme s opečenými tousty.
Suroviny
1 salát (ledový, hlávkový, lollo rosso …)
500 g uzeného pstruha, kapra nebo makrely
1 lžíce citronové šťávy
2 lžíce sekané máty
2 oloupané grepy – rozdělené na dílky
120 ml majonézy
Postup
1
Salát natrháme na malé kousky, přidáme dílky grepu, mátu. Ochutíme citronovou šťávou a spojíme vše majonézou (Jak si udělat domácí majonézu). Ozdobíme uzenou rybou. Podáváme s opečenými tousty.