Salát s mátou, grepem a uzeným pstruhem

Kategorie, , Recept na4 porce

SUROVINY:

 1 salát (ledový, hlávkový, lollo rosso …)
 500 g uzeného pstruha, kapra nebo makrely
 1 lžíce citronové šťávy
 2 lžíce sekané máty
 2 oloupané grepy – rozdělené na dílky
 120 ml majonézy

POSTUP:

Salát natrháme na malé kousky, přidáme dílky grepu, mátu. Ochutíme citronovou šťávou a spojíme vše majonézou (Jak si udělat domácí majonézu). Ozdobíme uzenou rybou. Podáváme s opečenými tousty.

Suroviny

 1 salát (ledový, hlávkový, lollo rosso …)
 500 g uzeného pstruha, kapra nebo makrely
 1 lžíce citronové šťávy
 2 lžíce sekané máty
 2 oloupané grepy – rozdělené na dílky
 120 ml majonézy

Postup

1

Salát natrháme na malé kousky, přidáme dílky grepu, mátu. Ochutíme citronovou šťávou a spojíme vše majonézou (Jak si udělat domácí majonézu). Ozdobíme uzenou rybou. Podáváme s opečenými tousty.

Salát s mátou, grepem a uzeným pstruhem
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.