Rozhuda s cibulí a pažitkou

Rozhuda s cibulí a pažitkou

SUROVINY:

 250g tvarohu ve vaničce
 50g másla
 2 jarní cibulky nebo 1 malá šalotka
 2 lžíce pažitky nakrájené najemno
 špetka soli
 špetka kmínu
 smetana nebo mléko

POSTUP:

Změklé máslo dáme do mixéru a našleháme do pěny. Přidáme tvaroh a vše našleháme. Pokud se Vám zdá pomazánka velice tuhá můžeme ji zředit trochou mléka nebo smetany pokojové teploty. Zamícháme cibulku a pažitku. Dle chuti osolíme a okmínujeme.

PS: Podáváme namazané na tmavém chlebu, toustu. Výborná rozhuda je k novým bramborám uvařených na loupačku a opečeným brambůrkám je také moc dobrá. Vzpomínky na dětství.

Suroviny

 250g tvarohu ve vaničce
 50g másla
 2 jarní cibulky nebo 1 malá šalotka
 2 lžíce pažitky nakrájené najemno
 špetka soli
 špetka kmínu
 smetana nebo mléko

Postup

1

Změklé máslo dáme do mixéru a našleháme do pěny. Přidáme tvaroh a vše našleháme. Pokud se Vám zdá pomazánka velice tuhá můžeme ji zředit trochou mléka nebo smetany pokojové teploty. Zamícháme cibulku a pažitku. Dle chuti osolíme a okmínujeme.

2

PS: Podáváme namazané na tmavém chlebu, toustu. Výborná rozhuda je k novým bramborám uvařených na loupačku a opečeným brambůrkám je také moc dobrá. Vzpomínky na dětství.

Rozhuda s cibulí a pažitkou
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.