Polévka z čerstvého zelí

KategorieCuisineRecept na4 porce

SUROVINY:

 1 l vody nebo vývaru
 2 hrsti hub (mražených či sušených)
 3 hrsti jáhel
 250 g zelí
 jíška

POSTUP:

Do slané vody / vývaru (jak na vývar) dáme zavařit houby. Potop přidáme 3x spařenou hrst jáhel a nakonec nakrouhané zelí najemno. Zahustíme jíškou (jak na jíšku). Ochutíme solí a pepřem. Přidáme nějakou bylinku z mrazáku, kterou jsme si připravili přes léto.

Suroviny

 1 l vody nebo vývaru
 2 hrsti hub (mražených či sušených)
 3 hrsti jáhel
 250 g zelí
 jíška

Postup

1

Do slané vody / vývaru (jak na vývar) dáme zavařit houby. Potop přidáme 3x spařenou hrst jáhel a nakonec nakrouhané zelí najemno. Zahustíme jíškou (jak na jíšku). Ochutíme solí a pepřem. Přidáme nějakou bylinku z mrazáku, kterou jsme si připravili přes léto.

Polévka z čerstvého zelí
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.