SUROVINY:
500 ml smetany ke šlehání
1 moučkového cukru
1 džem ostružinový výběrový –Single food
250 g ostružin
POSTUP:
Piškotovou roládu upečeme dle základního receptu, viz jak na to. Necháme vychladnout.
Našleháme šlehačku s cukrem dotuha. Roládu rozvineme, namažeme tenkou vrstvou džemu. Na ní navršíme ¾ našlehané smetany. Poklademe ostružinami. Opatrně stočíme.
Do zbylé ¼ šlehačky opatrně vmícháme lžíci džemu, dáme do zdobícího sáčku a roládu dle fantazie ozdobíme. Pocukrujeme.
Suroviny
500 ml smetany ke šlehání
1 moučkového cukru
1 džem ostružinový výběrový –Single food
250 g ostružin
Postup
1
Našleháme šlehačku s cukrem dotuha. Roládu rozvineme, namažeme tenkou vrstvou džemu. Na ní navršíme ¾ našlehané smetany. Poklademe ostružinami. Opatrně stočíme.
Do zbylé ¼ šlehačky opatrně vmícháme lžíci džemu, dáme do zdobícího sáčku a roládu dle fantazie ozdobíme. Pocukrujeme.
Piškotovou roládu upečeme dle základního receptu, viz jak na to. Necháme vychladnout.
Našleháme šlehačku s cukrem dotuha. Roládu rozvineme, namažeme tenkou vrstvou džemu. Na ní navršíme ¾ našlehané smetany. Poklademe ostružinami. Opatrně stočíme.
Do zbylé ¼ šlehačky opatrně vmícháme lžíci džemu, dáme do zdobícího sáčku a roládu dle fantazie ozdobíme. Pocukrujeme.