Marinované ředkvičky

KategorieRecept na4 porce

SUROVINY:

 2 svazky ředkviček
 hrst pažitky
 hrst pampeliškových listů
 2 lžíce olivového oleje(nebo jiného - dýňového, pistáciového já jsem použila olej ze zrníček hroznového vína)
 sůl, pepř

POSTUP:

Ředkvičky nakrájíme na tenká kolečka, přidáme nasekanou pažitku a pampeliškové listy. Osolíme, opeříme a zakapeme olejem. Necháme min. 10min odležet.


Může jíst jako přílohu a nebo dát na opečené tousty či chleba.

Suroviny

 2 svazky ředkviček
 hrst pažitky
 hrst pampeliškových listů
 2 lžíce olivového oleje(nebo jiného - dýňového, pistáciového já jsem použila olej ze zrníček hroznového vína)
 sůl, pepř

Postup

1

Ředkvičky nakrájíme na tenká kolečka, přidáme nasekanou pažitku a pampeliškové listy. Osolíme, opeříme a zakapeme olejem. Necháme min. 10min odležet.


Může jíst jako přílohu a nebo dát na opečené tousty či chleba.

Marinované ředkvičky
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.