Kynutý koláč s ostružinami a skořicovou drobenkou

SUROVINY:

 ostružiny
Drobenka
 150g změklého másla
 150g cukru
 150g hrubé mouky
 1lžička skořice

POSTUP:

V misce prsty postupně zpracováváme všechny suroviny, dokud nevznikne jemná drobenka.

Na pekáč, plech nebo koláčovou formu rozprostřeme těsto. (podle velikosti plechu, pekáče, nebo formy určíme velikost hrnku na základní těsto. Poklademe ostružinami a posypeme drobenkou. Pečeme asi 30 min při 180°C.

Suroviny

 ostružiny
Drobenka
 150g změklého másla
 150g cukru
 150g hrubé mouky
 1lžička skořice

Postup

1

V misce prsty postupně zpracováváme všechny suroviny, dokud nevznikne jemná drobenka.

2

Na pekáč, plech nebo koláčovou formu rozprostřeme těsto. (podle velikosti plechu, pekáče, nebo formy určíme velikost hrnku na základní těsto. Poklademe ostružinami a posypeme drobenkou. Pečeme asi 30 min při 180°C.

Kynutý koláč s ostružinami a skořicovou drobenkou
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.