Kuřecí paličky marinované v podmáslí

Kuřecí paličky marinované v podmáslí
Kategorie, Recept na4 porce

SUROVINY:

 12 kuřecích paliček
Marináda:
 300ml podmáslí
 2 lžíce oleje
 2 stroužky česneku
 1 lžíčka drceného černého pepře
 1 lžíce soli
 1 lžíčka mletého kmínu

POSTUP:

Ze všech ingrediencí umícháme marinádu, do které dáme paličky, aby byli celé obalené. Necháme přes noc uležet. Vyjmeme z marinády, trochu necháme okapat, poklademe na plech na pečící papír. Pokapeme 2 lžícemi oleje a dáme péct asi 30 – 40 min.

PS: Kuřecí paličky dělávám, když se mi stýská po grilování a když mají přijít přátelé na oběd. Vše si hezky připravím den předem, potom to hodím do trouby, o nic se nestarám. Když je hotovo, dám jídlo na stůl a všichni se obslouží sami. Podávám s pečenými bramborami anebo hromadou salátu.

Suroviny

 12 kuřecích paliček
Marináda:
 300ml podmáslí
 2 lžíce oleje
 2 stroužky česneku
 1 lžíčka drceného černého pepře
 1 lžíce soli
 1 lžíčka mletého kmínu

Postup

1

Ze všech ingrediencí umícháme marinádu, do které dáme paličky, aby byli celé obalené. Necháme přes noc uležet. Vyjmeme z marinády, trochu necháme okapat, poklademe na plech na pečící papír. Pokapeme 2 lžícemi oleje a dáme péct asi 30 – 40 min.

2

PS: Kuřecí paličky dělávám, když se mi stýská po grilování a když mají přijít přátelé na oběd. Vše si hezky připravím den předem, potom to hodím do trouby, o nic se nestarám. Když je hotovo, dám jídlo na stůl a všichni se obslouží sami. Podávám s pečenými bramborami anebo hromadou salátu.

Kuřecí paličky marinované v podmáslí
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.