SUROVINY:
12 kuřecích křidýlek
2 lžíce kečupu
2 lžíce medu
2 lžíce sójové omáčky
3 cm zázvoru
POSTUP:
Kečup, med, sójovou omáčku a nastrouhaný zázvor smícháme na marinádu. Kuřecí křídla omyjeme, osušíme, osolíme a naložíme do marinády přes noc. Troubu rozehřejeme na 200°C. Křidélka vyrovnáme na plech. Potřeme zbytkem marinády a pečeme asi 30 - 45 min. Několikrát otočíme a během toho potřeme zbylou marinádou. Jsou vhodná i na gril.
Suroviny
12 kuřecích křidýlek
2 lžíce kečupu
2 lžíce medu
2 lžíce sójové omáčky
3 cm zázvoru
Postup
1
Kečup, med, sójovou omáčku a nastrouhaný zázvor smícháme na marinádu. Kuřecí křídla omyjeme, osušíme, osolíme a naložíme do marinády přes noc. Troubu rozehřejeme na 200°C. Křidélka vyrovnáme na plech. Potřeme zbytkem marinády a pečeme asi 30 - 45 min. Několikrát otočíme a během toho potřeme zbylou marinádou. Jsou vhodná i na gril.