Kapustové karbanátky s uzeným masem

Kapustové karbanátky s uzeným masem.
Kategorie, Recept na4 porce

SUROVINY:

 1 kapusta menší (asi 1kg)
 200g uzeného masa
 2 vejce
 strouhanka
 sůl, pepř
 olej nebo sádlo na smažení

POSTUP:

Kapustu rozčtvrtíme a vykrojíme košťál z prostředka. Dáme vařit maso a po 15 min přihodíme kapustu a uvaříme ji do měkka.

Uvařené maso a kapustu necháme okapat a potom vše umeleme. Umeleme i cibuli. Přidáme vajíčka, Postupně přisypáváme strouhanku a mícháme.

Moc záleží na tom, kolik vody zůstane v kapustě. Osolíme a opepříme. Necháme odležet. Děláme karbanátky, které obalíme ve strouhance. Smažíme na oleji nebo sádle.

Z tohoto množství je asi 8 karbanátků.

Suroviny

 1 kapusta menší (asi 1kg)
 200g uzeného masa
 2 vejce
 strouhanka
 sůl, pepř
 olej nebo sádlo na smažení

Postup

1

Kapustu rozčtvrtíme a vykrojíme košťál z prostředka. Dáme vařit maso a po 15 min přihodíme kapustu a uvaříme ji do měkka.

2

Uvařené maso a kapustu necháme okapat a potom vše umeleme. Umeleme i cibuli. Přidáme vajíčka, Postupně přisypáváme strouhanku a mícháme.

3

Moc záleží na tom, kolik vody zůstane v kapustě. Osolíme a opepříme. Necháme odležet. Děláme karbanátky, které obalíme ve strouhance. Smažíme na oleji nebo sádle.

4

Z tohoto množství je asi 8 karbanátků.

Kapustové karbanátky s uzeným masem
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.